GYIK

1. Hogyan tudok csatlakozni a Gyakorolj velem! VIP tagsághoz?

A Gyakorolj velem! VIP tagság egyetlen feltétele a jelentkezést követően a félévre szóló tagsági díj átutalása.              

2. Mennyi időre szól és mennyibe kerül a tagság?
 

A tagság félévre szól és a díja: 5000 Ft.

3. Mikor lehet csatlakozni a tagsághoz?

A féléves időtartam alatt bármikor. A kezdő időpont 2024.07.01, majd 2025.01.01.stb.

4. Ha nem a félév elején csatlakozom a tagsághoz, akkor is megkapom a tartalmakat?

Igen, A csatlakozást követően visszamenőleg is letölthetőek a tartalmak. pl. ha Ön csak 2024. 08.03-án csatlakozik, akkor is elérhetővé válnak az addig feltöltött tartalmak.

5. Hogyan kapom meg a feladatokat? 

A regisztrációt, valamint a tagsági díj átutalását követően legkésőbb 48 órán belül online letölthetővé válnak a feladatok. A féléves időtartam alatt bármikor letölthetőek a tartalmak.

6. Hogyan tudom megvásárolni a tartalmakat, ha nem fizetek elő a tagságra?

Az ilyen jellegű igényeket (a számlázhatóság miatt) név és lakcím megjelölésével e-mailben - gyakoroljvelem2023@gmail.com - vagy üzenet formájában kell jelezni. Ebben az esetben a képességfejlesztő munkafüzet, a feladatlap, a foglalkoztató kisokos, valamint a játékok (5 db) minden egyes példánya 1000 Ft-ba kerül. A díjbekérő kiegyenlítését követően a dokumentum e-mailben kerül elküldésre. Nyomtatás és esetleges laminálást követően indulhat a "tanulás".

7. Mi a különbség a felhasználói regisztráció és a regisztrált felhasználó között? 

A felhasználói regisztráció alkalmával Ön szándékát jelzi, hogy Gyakorolj velem! VIP tag szeretne lenni. Ha Ön átutalta a tagsági díjat, akkor válik csak regisztrált felhasználóvá és ekkor már elérhetőek a privát tartalmak.

8. Hogyan történik a tagsági díj kiegyenlítése?

Ha Ön jelezte szándékát a VIP tagsági regisztrációra, akkor az egyed.izsakne@szamlazz.hu címről az Ön nevére kiállított "Díjbekérő" érkezik. A tagsági díj - 5000 Ft - átutalását követően - amikor a honlap tulajdonosának a számlájára beérkezik a kért összeg - kerül jóváhagyásra a regisztráció. Ekkor Ön regisztrált felhasználóvá válik. Ezt követően a "Bejelentkezés" fül alatt már elérhetőek a tartalmak. A befizetett összegről szóló számla szintén a  egyed.izsakne@szamlazz.hu címről érkezik.

9. Hogyan történik a tagság megújítása?

A tagság megújítása esetén a Szolgáltató előzetes tájékoztatás útján – Hírlevél / honlap / e-mail - felhívja az Előfizető figyelmét, hogy az adott időszak tagsága mikor jár le. Amennyiben a tagságát nem szeretné az Előfizető megújítani, akkor Önnek nincs teendője. Ha azonban tag szeretne maradni, akkor azt jelezheti a honlapon elérhető "Üzenet" vagy e-mail - gyakoroljvelem2023@gmail.com - formájában. Ebben az esetben nincs egyéb teendője, mint a következő időszakra érkező "Díjbekérő" alapján a tagsági díjat a Szolgáltató bankszámlájára átutalni. Ennek végső határideje minden év június 30, és december 31. Így a tagság folyamatosan fennmarad, ismételt regisztráció nem szükséges. Az a regisztrált felhasználó, aki nem újította meg tagságát, annak a regisztrációja a Weboldalon blokkolásra/törlésre kerül: vagyis már nem férhet hozzá a prémium tartalmakhoz. Ha azonban ismételten kezdeményezi tagságát, akkor új regisztráció szükséges és a tagsági díj kiegyenlítése után - de legkésőbb 48 órán belül - már számára is újra elérhetőek a tartalmak az oldalon.

10. Mi a teendő, ha a regisztrációval kapcsolatosan meggondoltam magam?

Ha Ön meggondolta magát és nem kívánja igénybe venni a VIP tagság lehetőségét, akkor "Üzenet" vagy e-mail formájában kell jelezni elállási szándékát a Szolgáltató felé. Ebben az esetben az Ön neve törlésre kerül a regisztrációs felületről, illetve a díjbekérő is törlődik.