A Gyakorolj velem! oldal mellett elérhető a Gyakorolj velem! VIP tagság!

Jelentkezz TE is! A tagsági díj 5000 Ft/félév

Legyél Te is Gyakorolj velem! VIP tag!Nem kell mást tenned, mint előfizetni a tagságra és élvezned kell annak előnyeit! A Gyakorolj velem! VIP következő féléves tagsága 2024.01.01. nappal indul.

Hogyan segíti a diákokat és a velük foglalkozókat a Gyakorolj velem! VIP tagság?

Felkelti a gyermekek érdeklődését! Változatos feladatokat kínál! A kreatív megoldások lehetőségét helyezi előtérbe! Játékos, de hasznos tartalmakkal segíti és fejleszti a különböző képességeket!

Kiknek szól a Gyakorolj velem! VIP tagság?Mindenkinek, aki játékosan szeretné fejleszteni tanulóit, gyermekeit, unokáit.

A Gyakorolj velem! VIP tagság előnyei!  


Havonta 1 db 50 feladatot tartalmazó képességfejlesztő munkafüzet, ami online letölthető PDF dokumentum.

A Gyakorolj velem! VIP tagság további előnyei!


Hetente feltöltésre kerül 1 db játék különböző témákban: fejlesztési területek / tematikus téma / tananyaghoz kapcsolódó tartalmakkal.

A Gyakorolj velem! VIP tagság még további előnyei!

Negyedévente egy foglalkoztató kisokos hasonló tartalmakkal, ami főleg a páros / csoportos  foglalkoztatást helyezi előtérbe (pl. bingó, memória, puzzle, dominó, dobble).

Lehetőség van arra, hogy a tagsági díj befizetését követően hozzájuss nemcsak az oldalra feltöltött tartalmakhoz, hanem egyéb hasznos segédanyagokhoz is!

És mennyibe kerül a

Gyakorolj velem! VIP tagság?

A tagsági díj 5000 Ft/félév Ezért pedig kapsz ...

havonta egy 50 feladatot tartalmazó képességfejlesztő munkafüzetet,

heti 1 db játékot és

negyedévente egy foglalkoztató kisokost.

ÚJDONSÁG!

A Gyakorolj velem! VIP tagok már a YouTube csatornára feltöltött videókhoz kapcsolódó feladatlapokat is megkapják ajándékba! Ezek a tartalmak is az előfizetés részét képezik.


Ne maradj le és fizess elő a tagságra, ha...

...óvónő vagy!


Sok olyan feladatlapot találsz a munkalapok között, illetve a képességfejlesztő munkafüzetekben is, amely az iskolakezdés előtt segítséget jelenthet a nagycsoportos óvodások felkészítésében az iskolás évekre!

... tanító / tanár vagy!


A tanórákon  időkitöltő vagy szorgalmi feladatok adására, illetve az integráltan oktatott sajátos nevelési igényű tanulók foglalkoztatásához is számos feladatlap áll rendelkezésre a tagság által kínált tartalmak között.

... fejlesztő- / gyógypedagógus vagy!

Az egyéni / kiscsoportos foglalkoztatás keretében a differenciált fejlesztést segítve ajánl számos feladatlapot a tagsági előny.

... szülő vagy!


Szülőként a szabadidő egy részét is azt szeretnék az anyukák / apukák, hogy gyermekeik a tanulás mellett is minél többet gyakoroljanak. Ezek a feladatlapok éppen ezért a játékosságra építve kapcsolódnak az egyes tananyagrészek tartalmaihoz.

... nagyszülő vagy!


Ha már elkészült a palacsinta, és a játékidő is letelt, akkor jöhet egy kis "játékosság" , ami természetesen egy kis "tanulást" jelenthet, azaz a "játszva tanulást".

Minél előbb TE is legyél Gyakorolj velem! VIP tag! 

Nem kell "feladatot kitalálni, képeket keresgélni, szerkeszteni az adott munkalapot ...", 

hanem csak kinyomtatni a kapott anyagokat!

JELENTKEZZ MOST!

És ha ebben az évben vagy tanévben még nem aktuális az adott tananyagrész vagy a fejlesztés szükségessége: akkor pedig majd a későbbiekben tudod használni a már meglévő tartalmakat!

Érkezhet egy új tanuló az osztályba, bővülhet az egyéni fejlesztésben résztvevő köre vagy talán iskolába megy a testvér, unoka.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu